Skip to content

Referenciák

Életünk folyamán óhatatlanul kialakul bennünk egy sztereotip kép a “sikeres” emberekről. Ez a workshop ezt a képet vizsgáltatta felül, mégpedig úgy, hogy a saját, aktuális siker-definíciónkat járatta körül velünk a pszichodráma sokféle eszközével. A két tréner által nyújtott biztonságos, szakmai szempontból kiváló közegben meghökkentő – néha bizony kellemesnek nem mondható – felismerések születtek bennem, amikkel aztán tovább dolgozhatok. Gazdagító nap volt, remek társaságban! Szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretnének még sikeresebbek lenni életük bármely területén, és vágynak a tisztánlátásra, sőt a változás megindulására!

 

Dr. Németh Renáta

http://www.nemethrenata.hu

http://www.inspiralstudio.hu

 

“A Siker-kép szeminárium során az eddig mélyen szunnyadó hitrendszerek kerültek felszínre. Górcső alá véve ezzel a jelent. Romvári Júlia

 

Kedves Imre és Zsófi!

Köszönöm nektek, hogy ott lehettem a szemináriumon. Ez volt az első találkozásom a pszichodrámával, és mondhatom nagyon kellemes és hasznos volt.
Most már tudom, hogyan lehet egyik-másik problémát könnyedén játékosan kezelni ezzel a módszerrel. Csodálatos dolognak találtam, hogy a PD segítségével bizonyos távolságból szemlélhettem az adott helyzetet, magamat, a reakcióimat és így ebből a perspektívából már a megoldás is előkerül- talán nem azonnal de ha leülepednek a dolgok- mindenképp.

Ti pedig nagy hozzáértéssel és empátiával vezettétek a játékot és segítettétek a résztvevőket abban, hogy megtalálva a siker útjában álló gátakat, akadályokat szembenézhessenek ezekkel és könnyedén túllendüljenek rajta. Mindvégig azt éreztem nálatok jó kezekben vagyok.

Üdvözlettel Szabó Mária
Mara Divatáru”

 

„Siker-kép szeminárium egy izgalmas kezdeményezés. Elgondolkodni azon, hogy mi is a siker? És megtapasztalni, hogy valóban, mi is a siker számomra. Nem az, ami társadalmilag elfogadottan a sikert jelenti. Valami, ami belőlem fakad, ami nekem fontos. 

Nagyon élveztem a napot. Trénerek szakmailag felkészültek, rugalmasak és nyitottak. Érződik a frissesség, az elkötelezettség. Köszönöm a lehetőséget! Sok sikert kívánok a továbbiakban!

 

Rita Bakradze

Komfortzóna tágító és kreativitásfejlesztési tréner

www.vegtelenlehetoseg.hu

 

Azzal a problémával mentem, hogy nem tudom összehangolni a művészi és a segítői területeket az életemben, emiatt mindkettő akadozik. A konkrétan megfogalmazott elvárásom az volt, hogy “Szeretném lenyomni a kilincset, azon az ajtón, ami a sikereimhez vezető útra nyílik. Nem, nem tudtam kinyitni az ajtót. Kinyílt”.

                Szathmári Kornélia

                http://www.szegyen.blogspot.hu

 

„Egy másik világba néztem bele. Új volt, és érdekes. Nekem egy hozzáállásbéli

változás érett az utóbbi időben. A változáshoz vezető utat lerövidítette, nagyon.

A szeminárium előnyének ezt tartom, hogy segít változnod. A szeminárium nem változtat

meg, csak ha éppen változásban vagy, akkor nagyot tud lendíteni.

Adamkó Ferenc”

 

„Segítő foglalkozásúként nekem nehéz segített helyzetben biztonságban éreznem magam, nagyobb az ellenállásom, és óhatatlanul is nagyobbak az elvárásaim, mint egy nem szakmabélinek. Itt abszolút biztonságban éreztem magam, nagyon meggyőző volt a tudásotok, emberségetek, és nagyon jó légkört teremtettetek.

 

Szathmári Kornélia

                http://www.szegyen.blogspot.hu

 

A siker, mint téma egyedi feldolgozása, megélése, nem a szokásos, csak verbális módszerrel, kiváló trénerekkel! Köszönöm!

                Dávid Zsuzsanna

                www.olelohullam.hu