Rólam

Üdvözöllek, Tulok Imre vagyok, pszichodramatista és értékesítéstámogató.

Miért az én képzésemet válaszd?

Tulok Imre
Tulok Imre

Azért, mert az életem az értékesítésről, az értékesítés támogatásról és az emberi kapcsolatok pszichológiájáról szól. Megvan az a tudásom és a tapasztalatom, amelyet átadva Neked és támogatva Téged segíteni tudlak a csúcsra jutásban.

2003 – 2012 között dolgoztam értékesítőként és értékesítési vezetőként is, több bankban (Budapest Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit) és biztosítóban is (ING és Generali). Ezek közül több helyen is az ország legjobb értékesítőivel dolgoztunk együtt.

Néhány konkrét szám az értékesítési karrieremről: értékesítőként több, mint háromezer ügyféllel tárgyaltam közvetlenül. Több, mint másfélmilliárd forintnyi kölcsönt folyósítottam

2010 óta oktatóként is dolgozom: a Fundamentánál és a Pannon Oktatási Központnál kb. 500 értékesítőt oktattam.

 

 

Tulok Imre pszichodráma asszisztensi tanúsítványPszichodramatistaként pedig a pszichodráma vezetői képzésemet folytatom jelenleg is. Eddig több, mint 600 órát vettem részt illetve vezettem önismereti csoportot, még 2 év és 200 órányi csoportvezetés választ el a pszichodráma vezetői címtől. Eddig is az egyik legjobb kiképzőtől tanultam (Dr. Pinter Gábor) és most is legjobbak között vannak a kiképzőim (Dr. Kökény Veronika és Ajkay Klára). (A pszichodrámáról bővebben)

De miért jó ez Neked?

Azért, mert a képzettségemnek és az értékesítési múltamnak köszönhetően olyan, a gyakorlatban használható tudást tudok átadni Neked, amelyet nem kapsz meg máshol és tudom, hogy gyorsan pozitív irányba változik tőle a munkád és az életed!

Azzal a problémával mentem, hogy nem tudom összehangolni a művészi és a segítői területeket az életemben, emiatt mindkettő akadozik. A konkrétan megfogalmazott elvárásom az volt, hogy “Szeretném lenyomni a kilincset, azon az ajtón, ami a sikereimhez vezető útra nyílik. Nem, nem tudtam kinyitni az ajtót. Kinyílt”.

                Szathmári Kornélia

                http://www.szegyen.blogspot.hu

 

Megosztás = Köszönöm, ez hasznos volt!